Faktura

Vi har dessverre ikke mulighet til å drifte fakturasystemet i det nye administrasjonspanelet.
Denne delen har vi tatt bort.

Du har mulighet til å få en fakturamodul, men denne vil kun vise fakturaen og den kan ikke brukes til oppfølging av forfall mm.

Har du gammelt administrasjonssystem kan du se under.

Dette er en svært enkel fakturamodul for deg som bruker betalingsmåte Faktura.

MERK! Om du ønsker kun ønsker å skrive ut pakkseddel/ordreuskrift, gjør du dette via ordrevinduet (Print ordre).

Funksjonsliste:

• Klikk på Mappe-ikonet for å se historikk for valgt ordre.
  • Skriv ut faktura som pdf: Klikk på avkryssningsboks i kolonnen "Print", gå helt nederst på siden og klikk "Skriv ut valgte ordrer". Merk at du kan klikke på flere bokser for å skrive ut flere ordrer samtidig.
  • For å skrive ut Purring eller Inkasso klikker du på "Skriv ut" for valgt ordre.
  • Klikk på ikonet [kryss i rød ring] for å endre status fra "Ikke betalt" til "Betalt"