Kunder

Her vil du ha oversikt over alle kundene som er registrert i butikken din.

Sortering:

Ved å klike på overskriftene kan du sortere kundene etter Kundenr, fornavn, etternavn og registreringsdato (Reg. dato)

Redigering av kunde: Klikk på ikonet i kolonnen "Endre" for å redigere en eksisterende kunde

Slette en kunde: Klikk på ikonet i kolonnen "Slett" for å slette kunden. Merk! Eventuelle ordrer knyttet til kunden, vil bli uten kundetilhørighet.

Kjøp som: Klikk på ikonet i kolonnen "Kjøp som" for å logge inn som kunden og kjøpe produkter.

Én kunde kan ha flere kontoer.

Det er mulig at en kunde har flere kontoer. Om kunden bruker "Hurtigkasse" vil han bli registrert med nytt kundenummer hver gang han handler i butikken.

Antall ordrer knyttet til hver kunde:

I kolonnen "Ant. ordrer" vil det fremkomme hvor mange ordrer som er registrert på kunden.

For å se de ulike ordrene klikker du på "Fornavnet/firmanavn". Du vil da få opp en oversikt over alle ordrer som er knyttet til dette kundenummeret.

Klikk så på ordrenummert for å gå til ordrevinduet.