Slik oversetter du kategorier, produkter og tekstsider

Denne artikkelen forklarer hvordan du oversetter kategorier, produkter og tekstsider

Om du har flere språk aktive, må/bør du oversette dine kategorier, produkter og andre tekster til dette språket.

Slik oversetter du kategorier

Gå til "Produkthåndtering -> Produkter"

1. Trykk på blyanten under "Rediger" på kategorien du vil oversetteRediger-oversett

2. Trykk på fanearket "Oversetting" og skriv inn kategorinavn, tittel og beskrivelse på det aktuelle språket, og avslutt med "Lagre"

Merk: Hvis du ikke legger til tekst i "Tittel" og "Beskrivelse", vil det under Firmainformasjon -> Søkemotoroptimalisering benyttes. Dette kan stå på feil språk.

Oversett-kategori

Oversette tekst over produkter i en kategori

Slik oversetter du tekst over produktene i en kategori

Gå til " Produkthåndtering -> Produkter,

1. Trykk på "Tekst/bilde" på kategorien du vil oversette
    Rediger-tekstbilde

2. Velg hvilket språk du ønsker å oversette til i nedtrekksfeltet øverst til venstre
  3. Trykk "Velg språk"
  4. Legg til oversettelsen i teksteditoren, og avslutt med "Lagre"
    Oversett-lagre

Oversette produkter

Gå til Produktet du ønsker å oversette, og deretter fanearket "Oversetting"

1. Velg hvilket språk som skal oversettes ved å velge i nedtrekksfeltet

2. Klikk "Velg språk"

3. Oversett alle felt på høyre side, og avslutt med "Lagre"
    Produkt-oversett-1
    Oversett-produkt-2

oversett-produkt-3

Oversette Artikkelsider

Hvis du har opprettet artikkelsider, og ønsker å oversette disse gjøres det under "Design -> Sidetekster -> Artikkelsider, og trykk inn på artikkelsiden du vil oversette.

1. Velg fanearket "Oversetting" -> Velg språket du ønsker å oversette til i nedtrekksfeltet og trykk "Velg språk".

2. Oversett alle felt på høyre side, og avslutt med "Lagre".
    Oversett-artikkelside
    Oversett-artikkelside-2

Oversette tekstsider som kjøpsbetingelser, fraktbetingelser og personvern

Gå til Design -> Sidetekster. Velg språket du vil oversette til, trykk "Velg annet språk".

1. Velg språk du vil oversette fra, hvilken tekst du vil endre/oversette og trykk "Velg".
  2. Når teksten er oversatt, Trykker du på "lagre oversettelse" nederst til venstre under teksteditoren.Lagre-oversettelse

Hva kan ikke oversettes

Det aller meste i nettbutikken kan oversettes. Attributter kan dessverre ikke oversettes. Dersom du ønsker å tilby flere språk her, anbefaler vi å legge til engelsk tekst her. I stedet for f.eks. "Størrelse" kan du bruke "Size".