Slik legger du til relaterte produkter

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til relaterte produkter

Gjennomgang på video

Slik legger du til relaterte produkter

Følg instruksene under for å legge til relaterte produkter

Steg 1

Gå inn på produktet du ønsker å knytte et relatert produkt tilSkjermbilde 2021-07-05 kl. 08.35.05

Steg 2

Trykk på fanearket "Relaterte produkter" -> Legg til relaterte produkter

Skjermbilde 2021-07-05 kl. 08.44.40

Steg 3

Søk opp produktene du ønsker å relatere til produktet Produkt > Relaterte produkter | 24NB 2021-07-05 08-50-26

Steg 4

Huk av i sjekkboksen til venstre for produktnavnet og trykk "Legg til".

Dersom du ønsker at relasjonene skal fungere begge veier, huker du av for dette før du trykker "Legg til"

Sjekkboks-legg-til