Slik legger du til relaterte produkter

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til relaterte produkter til et produkt.

Hvorfor legge til et relaterte produkt (eller et anbefalt produkt)?

Om du ønsker å gjøre det enkelt for kunden å velge et relatert produkt, og oppnå mersalg, kan slike produkter vises under produktet kunden går inn på i butikken din. Om du for eksempel selger en vekkeklokke kan det være lurt å legge til batterier som et relatert produkt. Eller du selger en bukse og ønsker at kunden også enkelt skal kjøpe et matchende belte til buksen.

Slik legger du til relaterte produkter

Følg instruksene under for å legge til relaterte produkter.

Steg 1

Gå inn på produktet du ønsker å knytte et relatert produkt til.

Steg 2

Trykk på fanearket "Relaterte produkter" → "Legg til relaterte produkter".

Steg 3

Klikk "Lagre"