Slik oppretter du fritekstfelt på produkter

Her forklares hva et fritekstfelt er, hvordan man legger det inn på nettbutikken og hvordan det ser ut på nettbutikkens produktside.

Hva er et fritekstfelt?

Et fritekstsfelt lar kunden skrive en kommentar til produktet som skal kjøpes. Et eksempel hvor denne funksjonen kan være nyttig er om du selger et produkt med mulighet for inngravering, og du vil la kunden selv bestemme hva inngraveringen skal være.

Merk: Du velger om det skal tilkomme en tilleggskostnad på produktet ved å ta i bruk funksjonen.

Merk: På nåværende tidspunkt er det kun mulig med ett fritekstfelt per produkt. Dersom du ønsker at fritekstfeltet skal inkludere mer enn ett felt, kan vi legge inn "placeholdertekst" i boksen for deg. Meld fra om dette på linken nederst i artikkelen.

Slik legger du inn fritekstfelt på produkter

Følg instruksene under

Steg 1

Gå inn på produktet du ønsker å legge til et fritekstfelt på

Diamond-klokke-produkt

Steg 2

Trykk på fanearket "Fritekstfelt" Produkt-fritekstfelt

Steg 3

• Velg om du ønsker å aktivere funksjonen med en gang eller ikke
  • Legg inn tittel på fritekstfeltet (Feks "Inngravering")
  • Skriv inn eventuell tilleggspris. La feltet stå tomt hvis det ikke skal være noen tilleggspris
Funksjoner-tilleggspris

Steg 4

Trykk "Lagre" nederst til venstreLagre-fritekstfelt

Slik ser fritekstfeltet ut på nettbutikkens produktside

Inngravering-produkt

Ønsker du flere fritekstfelt?

På nåværende tidspunkt er det kun mulig med ett fritekstfelt per produkt, men nøl ikke - vi har en løsning som kan fungere.

Dersom du ønsker at fritekstfeltet skal inkludere mer enn ett felt, kan vi gjøre boksen større og legge inn "placeholder text" i feltet for å tydeliggjøre for kundene dine hva de skal inkludere i feltetInngravering-placeholder.

Dersom dette er av interesse, melder du fra om dette i kontaktskjemaet vårt