Slik legger du til bilder i teksteditoren

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger inn bilder i teksteditoren

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan legge til et bilde i teksteditoren

Teksteditoren finner du på flere sider i nettbutikken, og denne instruksen kan brukes på alle sidene denne ligger på.

Hvordan legge til et bilde i teksteditoren

Instruksene under beskriver hvordan du legger til et bilde og en lenke i teksteditoren.

1. Sett musemarkøren der du ønsker bildet skal vises.
    Klikk på "Sett inn" -> "Sett inn bilde".Trykk-på-sett-inn

2. Klikk på mappeikonet og last opp bildet du vil bruke.Trykk-her-bild-folder

3. Legg inn bildebeskrivelse og eventuelt dimensjoner. Trykk deretter "Ok"Bild-dimensjoner

4. Trykk "lagre" på nedsiden av teksteditoren.
    Lagre-teksteditorn

Sett inn lenke på bildet

Hvis du ønsker å sette inn en lenke på bildet, kan du gjøre det ved å trykke på lenke-ikonetLegg-til-lenke

Er du usikker på hvordan det gjøres, anbefales denne grundige veiledningen.

Video - Slik legger du inn en nedlastbar fil

Eksempler på nedlastbar fil: bilder, PDF, datablad.