1. Hjelpesenter
  2. Tekstsider
  3. Opprett tekstsider på menylinjen

Slik lager du tekstsider som vises i menyen

Ønsker du å lage ulike type sider i nettbutikken, f.eks "Om oss"-side, en side for åpningstider, en blogg eller noe annet? Her viser vi deg hvordan dette gjøres.

Introduksjon

I nettbutikken har du mulighet til å lage så mye du vil av tekstsider til ulikt formål. Du kan legge til hva du vil av tekst, bilder, reklamebannere, video, html eller annet.

Typiske slike sider kan f.eks være en "Om oss"-side, en side for åpningstider, en side for den fysiske lokasjonen til butikken, en blogg eller noe annet. Det er bare fantasien som setter grenser.

Merk: For at siden skal vises uten produkter, oppretter du en kategori/underkategori uten produkter. Når du legger inn tekst i teksteditoren på kategorinivå, vises siden som en ren tekstside i stedet for kategori med produkter.

Video:

Videoen under er i utgangspunktet en guide for å legge til tekst over produktene i en kategori, men å lage en ren tekstside gjøres på nøyaktig samme måte.

Se videoen her:

 

Steg-for-steg: Slik lager du egne tekstsider som vises i menyen

I denne instruksen eksemplifiserer vi med bruk av "Artikler" og "Tekstside 1". Dette kan du kalle hva du selv foretrekker, f.eks "Om oss" → "Ansatte".

Steg 1

Gå til Butikken → Produkter i sidenavigasjonen: produkthåndtering-produkter


Steg 2

Lag en ny kategori som heter "Artikler" (eller det du ønsker å kalle den): Artikler-kategori

 

Steg 3

Når du har laget den nye hovedkategorien, trykk på kategorinavnet slik at du går inn i kategorien. Trykk deretter på "Ny underkategori" og skriv inn tittelen på innlegget. I dette tilfellet er tittelen "Tekstside 1".Tekstside-1

Hver gang du skal lage et nytt innlegg lager du dermed en ny underkategori.

Steg 4

Når du har opprettet underkategorien, i dette tilfellet innlegget kalt "Tekstside 1", trykker du  så på plusstegnet til høyre: Tekstbilde-underkategori

 

Steg 5

Inne i teksteditoren skriver du innlegget du vil dele med kundene dine. Du kan legge til følgende:

  • Tekst
  • Bilder
  • Nedlastbare filer
  • Lenke til eksterne sider eller PDF-er
  • Embedde video fra videotjenester som YouTube, Vimeo og andre steder.
  • Du kan også legge til HTML-kode hvis du skulle ha mer avanserte behov.  
Slik vises det i nettbutikken din

 Skjermbilde 2021-07-04 kl. 17.05.24