Slik aktiverer du språk og valuta

For å kunne oversette nettbutikken til andre språk enn norsk, må du aktivere språkpakken. I denne artikkelen veiledes du til aktivering av språk og valuta.

Har du flere domener som f.eks dittdomenenavn.no og dittdomenenavn.se, og ønsker at kunden automatisk skal få opp “sin” valuta og sitt språk når han kommer inn i din nettbutikk, er dette mulig.

Merk: For å motta ordre fra utenlandske kunder må du ha aktivert språk og valuta.

Språk

Du kan oversette nettbutikken til følgende språk:

• Norsk
  • Svensk
  • Dansk
  • Engelsk

Slik aktiverer du språk

Gå til Innstillinger → Språk og Valuta.
  1. Under "Språk/Tekstredigering" aktiverer du ønsket språk til venstre for språket.
  2. Til høyre for språket, velger du valutaen som skal gjelde for det aktuelle språket.
  3. Trykk deretter "Lagre" nederst til høyre.Språktekstredigering

Merk: Selv om du knytter et språk til en valuta, kan kunden i etterkant endre valuta uavhengig av dette valget.

Valuta

Følgende valutaer er tilgjengelig:

• SEK
  • DKK
  • EUR
  • GBP
  • USD

Slik aktiverer du flere valutaer

Merk: Valutakursen endrer seg ikke automatisk.

Gå til fanearket "Valutakurser".
  • Klikk på valgene under kolonnen "Aktiv" for å sette valg av valuta aktiv/inaktiv

• For å endre valutakurs manuelt legger du ny kurs i kolonnen "Kurs" for så å klikke på "Lagre endringer"

Valutakurser

Landsoversikt

Under fanearket "Landsoversikt" finner du tilgjengelige land dine kunder kan velge blant.

Landsoversikt

Slik ser det ut på nettbutikken

På bildet under kan du se hvordan det ser ut på nettbutikken din.

Språk-butikken

Merk: Utseende er noe ulikt på ulike maler. Dersom du ikke er fornøyd med oppsettet på din mal, kan vi kode om mot en liten integrasjonskostnad.
    Skriv til våre designere i chatten nede til høyre.