Produsenter

Denne artikkelen vil forklare hvordan man oppretter produsenter og hvordan man knytter produkter mot en produsent.

Produsenter benyttes til tre formål, grovt sett.

1. Ovenfor tredjeparter, integrasjoner, etc.

2. Profilering (bilder og lenker på forside/andre sider i nettbutikken).

3. Statistikk (se hvor mye av X produsent som har blitt solgt).

Slik aktiverer du produsenter-funksjonen.

1. Gå til "Innstillinger → Generelt".

2. Bla ned til du finner "Produsenter" og aktiver funksjonen. Du vil nå få opp et valg om hvordan produsenter skal listes opp.

Merk: For at funksjonen skal være synlig i nettbutikken din, må du aktivere "Produsenter" under "Design → Bokser".

Slik oppretter du en produsent

1. Gå til "Produkthåndtering → Produkter", og deretter fanearket "Produsenter" i toppen av siden.

2. Fyll inn navn på produsent i feltet "Produsentnavn" og trykk lagre.

Produsenter

Slik knytter du en produsent mot et produkt

Gå til "Produkthåndtering → Produkter" og naviger fram til ønsket produkt du ønsker å knytte produsent til.

1. Når "Produktredigering" er åpnet, bla ned på siden til du finner nedtrekkslisten markert "Produsent".
    Produsent-produkt

2. Velg ønsket produsent og trykk Lagre.
    Lagre-produsent

Slik ser du salgsstatistikk per produsent

1. Gå til "Produkthåndtering → Produkter" og trykk på fanen "Produsenter i toppen av siden".

2. Trykk på navnet til ønsket produsent.

3. Juster filtre (måned, år) og trykk OK.Salg-produsent