Legg til tekst og/eller bilde i en kategori

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til tekst og bilder i en kategori.

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Slik legger du til bilde og tekst i en kategori

Slik legger du til bilde og tekst i en kategori

Steg 1

Gå til "Produkthåndtering"  og trykk så på plusstegnet til høyre: Tekstbilde-underkategori

Steg 2

Inne i teksteditoren legger du inn bildet eller teksten du ønsker å presentere over produktene, og trykk "Lagre" på nedsiden av teksteditoren.
Du kan legge til følgende:

• Tekst
  • Bilder
  • Nedlastbare filer
  • Lenke til eksterne sider eller PDF-er
  • Embedde video fra videotjenester som YouTube, Vimeo og andre steder. Dette kan du lese mer om her.
  • Du kan også legge til HTML-kode hvis du skulle ha mer avanserte behov.