Kunder

Hva kan du gjøre under "kunder", kjøp på vegne av kunden din og se antall ordre knyttet til en kunde

Hva er en kunde og hvor finner man de?

Gå til Ordrer/Kunder → Kunder → her finner du en samlet oversikt over alle kundene som er registrert i nettbutikken din.

Merk: Kunder som tilhører en kundegruppe/forhandler, ligger ikke i "Kunder".

• Kundenr: Kundens nummer i nettbutikksystemet
  • Fornavn: Kundens fornavn
  • Etternavn: Kundens etternavn
  • Telefon: Kundens telefonnummer
  • E-post: Kundens e-postadresse
  • Reg. dato: Kundens registreringsdato
  • Ant. ordrer: Hvor mange ordrer som er registrert på kunden.
  • Endre: Redigere kundeinformasjonen til en eksisterende kunde
  • Kjøp som: Logg inn som kunden og kjøp på deres vegne.
  • Slett: For å slette kunden

Merk: Ordrer knyttet til kunden, vil bli uten kundetilhørighet.

Sortering av kunder

Ved å klikke på overskriftene kan du sortere kundene etter følgende informasjon:

• Kundenummer
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Registreringsdato

Én kunde kan ha flere kontoer

Det er mulig at en kunde har flere kontoer

Merk: Hvis kunden gjennomfører kjøp med "Hurtigkasse", vil h*n bli registrert med nytt kundenummer hver gang.

Hurtigkasse: Ikke Klarna-kassen eller Svea-kassen.
Kjøpene ikke gå gjennom Klarna eller Svea for at kjøpene skal være gjort i deres kasser.

Slik ser Hurtigkassen ut:

Kasse_two

Slik ser du antall ordrer knyttet til en kunde

I kolonnen "Ant. ordrer" vil det fremkomme hvor mange ordrer som er registrert på kunden.

• For å se de ulike ordrene klikker du på "Fornavn".
    Du vil da få opp en oversikt over alle ordrer som er knyttet til dette kundenummeret.

• Klikk så på ordrenummeret for å gå til ordrevinduet.

Ordrehistorikk