Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du tilby en super handleopplevelse for dine kunder. Klarna Checkout inkluderer betalingsløsningene kort, faktura og delbetaling.

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Bestill Klarna

Sjekk bestillingsstatus

Bestill Klarna

For at du skal kunne benytte deg av Klarna, så må du først og fremst fylle ut et registreringsskjema, dette finner du hvis du går til "Innstillinger → Betaling → Klarna". Her krever Klarna ditt IBAN-nummer.screencast 2021-07-13 09-48-04

Du finner en oversikt over alle betalingsalternativene under "Innstillinger → Betaling".

Klarna som er en kasseleverandør tilbyr flere ulike betalingsmåter i én felles kasse. Du søker om å få Klarna samtidig som du bestiller din 24Nettbutikk. Like etter bestilling vil Klarna være merket med "testmodus".

Merk! Får du opp en notifikasjon i gult, må skjemaet fra Klarna fylles ut hvis du ikke har gjort det tidligere.

Klarna skjema

Sjekk bestillingsstatus:

For å sjekke hvor langt i søknadsprosessen er kommet, kan du gå inn på "Innstillinger" -> "Betaling" og "Les mer" på Klarnalogoen.

Sjekk bestillingsstatus

2) Klikk "Sjekk status"

Sjekk status

Bestillingsstatus vil være opplyst her.

Bestilingsstatus

Om alt er OK vil bestillingsstatusen være slik:

Bestillingsstatus ok

Hvor lang tid tar søknadsprosessen?

Søknadsprosessen tar mellom 2-7 virkedager avhengig av saksbehandlingstid hos Klarna.

Du vil få beskjed fra Klarna når avtalen din er klar, da gir du oss beskjed om dette så vi kan aktivere kasseløsningen i nettbutikken din.

Om søknaden din blir avvist, så bør du ta kontakt med Klarna for begrunnelse eller klage. Link til Klarna support finner du her