Hvordan legge et produkt på forsiden?

Veiledning for hvordan du legger til produkter på forsiden, samt endrer rekkefølgen på disse.

Slik aktiverer du produkter på forsiden

Steg 1:

Gå først til "Innstillinger" → "Generelt".

Der vil du kunne bestemme hvor mange produkter du ønsker at skal vises på forsiden, i tillegg til hvilken type visning du ønsker.

Steg 2:

For å legge til et produkt på forsiden, går du til "Produkthåndtering" → "Produkter".

Deretter går du inn i kategorien til produktet/produktene du ønsker å legge på forsiden.

Steg 3:

Klikk på ikonene under "Forside" for å aktivere eller deaktivere hvilke produkter som skal vises på forsiden.

Sjekk kolonnen merket "aktiv" først. Hvis det står et rødt kryss på produktet her, vil det si at produktet ikke er aktivt i nettbutikken din, dermed vil ingen kunne se produktet på forsiden. Hvis det er et kryss her, trykk på krysset slik at det blir en grønn hake.

Produkter | 24NB 2021-06-01 10-37-06

Slik endrer du rekkefølgen på produktene på forsiden

Hvis du har fulgt stegene rett over vises produktet nå på forsiden. Hvis du ønsker å endre på rekkefølgen til produktene på forsiden gjør du slik:

Steg 1:

Gå til "Produkthåndtering" → "Produkt" "Forsideprodukter"

Steg 2:

Gjør som beskrevet i bildet:

Forsideprodukter-2

Steg 3:

Ved å trykke og holde på pilen, som vist i bildet under, kan du nå flytte produktene opp og ned i ønsket rekkefølge. Du behøver ikke å trykke "Lagre", da rekkefølgen lagres automatisk når du flytter produktene opp og ned.

Forsideprodukter 3