Hvordan åpne/stenge nettbutikken?

Er du klar for å lansere nettbutikken din? Eller har du kanskje behov for å stenge den midlertidig? Her viser vi deg hvordan.

Åpne nettbutikken

Her viser vi deg hvordan du åpner butikken din hvis du ikke har lansert den enda, eller hvis du midlertidig har stengt den. Når dette er gjort vil nettbutikken din være åpnet for offentligheten.

Så fremt alt av betalingsmuligheter, og alt er ferdig satt opp, så kan potensielle kunder nå handle i nettbutikken din.

Steg 1:

I administrasjonspanelet ditt går du til:

"Innstillinger →  Firmainformasjon → Butikkstatus"

Lansering av nettbutikken 1-1

Steg 2:

Trykk slik som vist i bildet under.

• Trykk på "Åpen".
  • Trykk på knappen merket "Lagre".

Lansering av nettbutikken, lagre

Nå er butikken din åpnet.

Stenge / midlertidig stenging av nettbutikken

Har du behov for å stenge eller midlertidig stenge butikken din? Her viser vi deg hvordan.

Steg 1:

I administrasjonspanelet ditt, gå til:

"Innstillinger →  Firmainformasjon → Butikkstatus"

Lansering av nettbutikken 1-1

Steg 2:

Følg instruksjonene i bildet under:

Midlertidig stengning av nettbutikken

I bildet over, i det feltet pil nummer to peker til, så ser du at du har muligheten til å skrive et budskap. Dette budskapet vises til kundene dine i den i den tidsperioden butikken din er stengt. Her har du også mulighet til å legge inn bilder, video og html.

Under ser du hvordan dette budskapet vises til de som prøver å gå inn i nettbutikken din mens den er stengt.

Beskjed, midlertidig stenging

Etter at du har trykket på "Lagre" er nå butikken din midlertidig stengt.

Du kan åpne den når som helst i igjen ved å følge instruksjonene i toppen på denne siden.