Hva er manuell forsendelse?

Via å fylle ut et enkelt skjema, kan du booke en forsendelse direkte via 24Shipping.

Hva er manuell forsendelse og når bør jeg bruke det?

Av og til hender det at du mottar ordrer uten at kunden bestiller via nettbutikken. Det kan for eksempel være at kunden ringer inn en ordre eller sender en bestilling via e-post. I slike tilfeller blir det ikke opprettet en ordinær ordre og da gir "manuell forsendelse" deg mulighet for enkelt å booke frakt via 24Shipping ved å fylle ut et skjema.

Hva må være på plass for å ta i bruk manuell forsendelse?

For å ta i bruk "Manuell forsendelse" må du ha registrert 24Shipping. Har du enda ikke lagt til 24Shipping gjør du dette via "Innstillinger → Frakt" hvor du velger 24Shipping under fraktleverandører.

Hva koster det?

Du betaler samme pris som en vanlig booking via 24Nettbutikk. Din fraktpris finner du under "Innstillinger → Frakt → 24Shipping under fraktleverandører.

Slik booker du en manuel forsendelse

Steg 1) Finn Manuell forsendelse under Order/kunder

Steg 2) Fyll ut skjemaet og klikk "Opprett". Viktig at du velger korrekt fraktmåte før du oppretter en manuell forsendelse.

Manuell-forsendelseBook-manuell-forsendelseOpprett-manuell-forsendelse

Har du spørsmål om 24Shipping? Book inn en samtale med oss