Rabattkoder på enkeltprodukter / tidsbegrensning

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du oppretter rabattkoder for enkeltprodukter

Hvor finner jeg rabattkoder?

Du finner rabattkoder under "Produkthåndtering → Rabattkoder".

Hvordan lager jeg en rabattkode?

I det øverste feltet skriver du inn navnet på rabattkoden du ønsker å lage.

Tips:

Navnet på rabattkoden er det samme som kunden din vil måtte skrive inn i kassen. Pass på at du bruker noe som er lett å skrive og lett for kunden å forstå når du markedsfører dette.

I feltet under legger du inn rabatten kunden skal få i prosent. Til slutt trykker du "legg til rabattkode". Når rabattkoden er opprettet får du muligheten til å legge til flere valg.

Hvordan knytter jeg en rabattkode opp mot et spesifikt produkt?

For videre korrigeringer av rabattkoden, kan du trykke deg inn på rabattkoden som vist på bildet. Der inne vil du få flere valgmuligheter for den aktuelle rabattkoden, bl.a. å endre navn, prosent og tidsbegrensning.

Lenger ned på siden vil du kunne velge hvilke produkter som skal være gjeldende for rabattkoden. Dette finner du ved å trykke "Tilpass hvilke produkter rabatten skal gjelde for"

Etter at du har trykket på "Tilpass hvilke produkter rabatten skal gjelde for" vil du få opp et nytt vindu der du vil ha muligheten til å søke etter produkter via kategorier, produkter og produsenter.

Merk: Om du ikke tilpasser noen produkter rabattkoden skal gjelde for, så vil rabattkoden være gjeldende for alle produkter i nettbutikken.

Når du finner produktet du ønsker rabattkoden skal være gjeldende for, huker du av for produktet/produktene og trykker "legg til utvalgte".

Rabattkoden skal nå være klar til bruk for dine kunder.