Sosiale medie-lenker

Her får du forklart hvilke Sosiale medie-lenker du kan legge inn i nettbutikken

Hva er Sosiale medier-lenker?

På siden Sosiale medier-lenker kan du lenke til alle bedriftens sosiale medier-kanaler fra nettbutikkens forside.

Lenkene ser ut som dette på nettbutikkens forside:
I dette eksempelet har butikken knyttet til bedriftens Facebook, Instagram og Youtubekonto@

Sosiale-medie-lenker

Hvilke sosiale medier kan linkes til?

Du kan linke til de aller fleste sosiale medier-kanaler:

• Blogger
  • Ello
  • Facebook
  • Flickr
  • Google Plus
  • Instagram
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Twitter
  • Vimeo
  • YouTube

Slik lenker du til dine sosiale medier i nettbutikken

Følg instruksene under for å lenke til ønsket sosiale medier-kanaler fra nettbutikken

Steg 1

Gå til Innstillinger -> Sosiale medie-lenker

Steg 2

Velg sosialt medium-kanal under "Legg til ny kobling" -> lim inn link til bedriftens sosiale medie i feltet "URL" -> Avslutt med å trykke "Lagre".

Merk: Du må legge til "Https://" før linken for at det skal være mulig å lagre.

Sosiale-medie-URL

Om du f.eks ønsker en Instagram karusell som viser bildene dine fra Instagram på forsiden av nettbutikken, så kan dette bestilles via hjemmesiden vår, da tar du kontakt med våre designere via denne siden: 24Design