For å legge til flere leverandører må du først opprette leverandøren.

Gå til "Ordrehåndtering" -> "Produkter" -> "Leverandører"

Her må man altså legge inn navn på leverandøren samt en e-postadresse.

Vi skal nå knytte leverandøren med navn "Testmann Oslo" opp mot et produkt.

Gå til "Produkthåndtering" -> "Produkter" -> finn produktet som skal ha en leverandør knyttet til seg -> gå inn på produktet.

Her vil du kunne velge "Testmann Oslo" som leverandør og hver gang du mottar en ordre med dette produktet vil du enkelt kunne sende en e-post til leverandøren med navn, adresse og alt som er relevant slik at leverandøren kan sende varen(e) til kunden. Husk å lagre når leverandøren er valgt!

E-posten som sendes til leverandør er på engelsk.

Hvis du vil se hvordan man skal behandle ordre som inneholder leverandører kan du gå hit:
https://support.24nettbutikk.no/nb/articles/887052-hvordan-behandle-en-ordre-med-dropshipping