Husk at du må opprette en bedriftskonto hos PayPal for å bruke tjenesten.

For å se priser for bruk og integrasjon, se vår hjemmeside https://www.24nettbutikk.no/integrasjoner/paypal?i_name=PayPal

For å integrere PayPal trenger vi 3 variabler:

• Paypal Express Username
  • Paypal Express Password
  • Paypal Express Signature

For å finne disse variablene logger du deg inn på din PayPal-konto

Velg "Verktøy" og "Alle verktøy"

Velg "Integrere PayPal" og velg "API-legitimasjon"

Velg "NVP/SOAP API-integrering (Klassisk)

Velg "Be om en API-signatur" og klikk "Godta og send"

Merk! På noen kontoer vil du bli spurt om å bekrefte kontoen ved en tekstmelding eller telefonsamtale. Når du trykker på ønsket måte vil du få en kode opp på skjermen. Denne koden benyttes for å bekrefte kontoen.

Dette er siste steg. Her skal du trykke på "Vis" på alle 3 punktene. Informasjonen som du får ut skal du sende til post@24nettbutikk.no. Når dette er gjort vil vi kunne sette opp kontoen din.

Har du spørsmål angående dette kan du bare ta kontakt med oss.