PayPal

Denne artikkelen forklarer hvordan du integrerer PayPal i din nettbutikk.

PayPal er en ledende global betalingstjeneste. Med PayPal slipper kundene å oppgi kortinformasjonen når de handler. De logger bare inn på PayPal-kontoen sin og bekrefter kjøpet.

For å integrere PayPal i nettbutikken din må du ha opprettet en bedriftskonto hos PayPal først.

Merk: Du må bruke Paypal sitt administrasjons-grensesnitt til å administrere alle betalinger, belaste kundens kort, kansellere bestillinger, eller kreditere tilbake pengene til kunden. Dette kommer i tillegg til ordrehåndteringen i nettbutikkens administrasjonspanel.

Slik aktiverer du PayPal i nettbutikken

PayPal ligger klar til bruk i nettbutikken. Følger du instruksene under, skal du kunne aktivere dette på egen hånd.

Steg 1

Gå til "Innstillinger → Betaling → Paypal"Skjermbilde 2021-07-04 kl. 18.56.34

Steg 2

Lim inn følgende 3 variabler, som du finner i din bedriftskonto hos Paypal:

• Paypal Express Username

• Paypal Express Password

• Paypal Express Signature

Skjermbilde 2021-07-04 kl. 19.02.37

Hvis du fortsatt er usikker på hvordan integreres, så sender du oss de tre variablene vi behøver.

Hvis du ønsker at vi skal legger inn dette for deg, må det bestilles fra Integrasjonssidene på vår hjemmeside.

Her inne sender du oss Express username, Express Password og Express Signature.