Valuta

Om du har flere språk tilgjengelig for dine kunder, kan du også tilby ulike valutaer.

Om du har flere språk tilgjengelig for dine kunder, kan du også tilby ulike valutaer.

MERK! Valutakursen endrer seg IKKE automatisk.

• Gå til fanen Valutakurser
  • Klikk på valgene under kolonnen "Aktiv" for å sette valg av valuta aktiv/inaktiv
  • For å bruke valutakurser fra Den europeiske sentralbank, trykk på "trykk her" (Se nr 1)
  • For å endre valutakurs manuelt legger du ny kurs i kolonnen "kurs" for så å klikke på "Lagre endringer" (Se nr 2) Finn valutakurser her

Disse valgene blir visende sammen med valg av språk

Merk at selv om du knytter et språk til en valuta, kan kunden i etterkant velge valuta uavhengig av dette valget.

En som velger f.eks. Engelsk kan altså velge å handle i Norske kroner (NOK).