Bring

Denne artikkelen forklarer hvilke fraktalternativer som er tilgjengelig gjennom fraktleverandøren Bring.

Hvilke av Brings fraktalternativer er tilgjengelig i nettbutikken?

Før du aktiverer fraktalternativer fra Bring, bør du lese om 24Shipping som tilbyr flere av Bring sine fraktalternativer med lavere og mer forutsigbare priser.

Følgende fraktalternativer er tilgjengelig:

• Pakke til hentested
  • Pakke levert hjem
  • Pakke i postenkassen
  • Pakke i postkassen med RFID
  • Pakke til bedrift
  • Ekspress neste dag
  • Cargo
  • Pickup Parcel
  • Business Parcel
  • Brevpost

Fraktløsninger for små pakker (Inntil 35 kilo)

For pakker fra 0 til 5 kilo kan du bruke Pakke i postkasse eller eventuelt Pakke til hentested/til døren. Sistnevnte har maksvekt på 35 kilo.

Fraktløsninger for store pakker (Over 35 kilo)

For pakker over 35 kilo til privatpersoner, anbefales "Home Delivery". Ta kontakt med Bring for bestilling.

Les mer på Brings hjemmesider

Frakt til bedrifter

For pakker inntil 35 kilo er "Pakke til bedrift" et godt alternativ.

For pakker over 35 kilo til bedrifter, har du en rekke ulike alternativer å velge blant:

• Stykkgods
  • Partigods
  • Pall
  • Før 07:00

Les mer om betingelsene hos Bring.

Frakt til utland

Privat internasjonalt:

• PickUp Parcel
  • PickUp Parcel Bulk
  • Home Delivery Parcel

Les mer om frakt internasjonalt til private på Brings hjemmesider

Bedrifter internasjonalt:

• Business Parcel
  • Business Parcel Bulk
  • Express Nordic 09:00 Bulk
  • Business Pallet
  • Cargo International

Les mer om frakt internasjonalt til bedrifter på Brings hjemmesider

Slik aktiverer du Bring i nettbutikken

Gå til "Innstillinger → Frakt" og klikk på ikonet for Posten Bring.

Bring

Fraktalternativene du aktiverer vil automatisk bli valgbare for dine kunder i kassen.

bring02

Knytt Bring til nettbutikken

Om du ønsker å automatisk kunne bestille frakt og skrive ut adresseetiketter direkte fra ordrebehandlingsvinduet, må du opprette en egen MyBring-konto hos Bring og knytter denne til butikken.

Les om hvordan du knytter din 24Nettbutikk til din MyBring-konto her.