Denne artikkelen vil forklare i korte trekk hva som må gjøres for å sette opp integrasjon mot Fiken og 24Nettbutikk. Denne guiden forutsetter at du allerede har en butikk hos 24Nettbutikk samt en brukerkonto hos Fiken. Vi forutsetter også at du har opprettet en faktura og fått fakturanummer hos Fiken. Se denne siden for mer informasjon om dette.

1. I nettbutikken, gå til "Moduler" så "Fiken regnskap".

2. Trykk "Kom i gang!"

3. Fyll inn ditt brukernavn og passord til deres brukerkonto hos Fiken og trykk "Lagre bruker".

4. Velg organisasjon i nedtrekksmenyen og trykk "Lagre firma".

5. Tilknytt betalingsmåter mot dine bankkontoer i Fiken regnskap, og korriger evt. mva-satser på samme side. Trykk så "Lagre endringer". NB: Dersom du behøver flere bankkontoer, så kan disse enkelt opprettes hos Fiken. Se denne siden for mer informasjon. Vi anbefaler at du har én konto per betalingsmåte.

Du er nå klar til å overføre ordre. For å komme i gang, gå til "Ordre/kunder" så "Ordre" i nettbutikken. En ny kolonne kalt "Overfør til Fiken" har nå blitt aktivert og ved å trykke på det røde krysset i denne kolonnen vil ordren overføres til Fiken.