Pakkseddel:

Mange bruker Pakkseddel til å plukke varer, krysse av for at de er plukket for så å sende den sammen med produktet til kunden.

Pakkseddelen inneholder kundeopplysninger, ordrenummer, fraktmåte samt produktinformasjon som artikkelnummer, hvor du kan finne produktet du skal plukke på lageret (Plassering) og antall.

Merk at du også kan behandle pakksedler digitalt.

Slik gjør du:

1) Gå til ordrer og merk at de ordrene du ønsker å plukke

2) Velg "Hent dokumenter" i nedtrekksmenyen og klikk på "Hent dokumenter for ordren(e)

3) Velg Plukkseddel og klikk "Forbered utskrift"

4) Klikk på "Utskrift #1". Merk! Om du ønsker å behandle flere titalls/hundretalls ordrer samtidig vil, du få opp flere utskriftsfiler som må behandles hver for seg.

5) Administrasjonspanelet for skriveren din bør nå dukke opp og du kan skrive ut pakksedlene.

Plukkliste:

En Plukkliste må ikke forveksles med en pakkseddel og viser en oversikt over alle varene du skal plukke til alle ordrer i en batch.

For eksempel om du ønsker å behandle 4 ordrer vil plukklisten vise hva du TOTALT skal plukke for alle 4 ordrene.

Her kan du plukke alle varene og ta de med tilbake til pakkestasjonen og fordele de på de respektive ordrene. På denne måten slipper du å gå ut på lageret for hver eneste ordre.