Ordreoversikten i 24Nettbutikks administrasjonspanel har en avansert filtreringsfunksjon som lar deg liste opp ordrene dine slik du ønsker. I denne artikkelen skal vi se hvilke muligheter du har.

1) Bestem selv hvilke kolonner du ønsker å se

Klikk ikontet

a) Velg hvor mange ordrer du ønsker å vise per side.

b) Vi anbefaler at du klikker av for å beholde filtrering, søk og sortering til neste gang du går inn på ordreoversikten.

c) Velg ønsket kolonnevisning.

2) Filtrering

Før vi legger til et filter klikker vi ev. bort andre filter først. Klikk på X bak filtrene.

Klikk "Legg til Filter"

Velg hva du ønsker å filtrere på. I dette eksemplet skal vi lage en liste over alle ordrer som inneholder en eller flere ordrelinjer i rest.

a) Vi klikker på "Reststatus"

b) Velg Filtertype = "er"

c) Velg kriterie(r) = "med rest"

Klikk Legg til filter

I dette eksemplet har vi en ordre som har status "Rest".

For å lagre dette filteret til senere bruk, klikker på på "Mine segmenter"

Klikk "Nytt segment"

Her legger til du for eksempel "Tittel: Rest" og "Beskrivelse: Alle ordrer som har ordrelinje(r) i rest".

Klikk "Lagre"

Filteret er nå lagret og du finner igjen lagrede filtre om du igjen går inn på "Segmenter"

Andres segmenter:

Hver ulike bruker kan lage sine egne filtre. Du kan finne andres filtre under "Andres segmenter".

Om du klikker på krysset for for eksempel "Vis alle ordre som ikke har blitt sendt enda", vil du få opp disse i listen din.

Så for å oppsummere, vil du kunne lage ulike filtre via "Legg til Filter"-knappen og lagre disse via "Mine segmenter".

Ikke nøl med å ta kontakt med vår supportavdeling så skal vi lose deg igjennom dette om det skulle være noen spørsmål.