Gå til “Innstillinger” -> “Frakt”

Gå til “Innstillinger” - > “Frakt” og klikk “Tilpass-ikonet” for det fraktalternativet du ønsker å tilby gratis frakt med.

Om du ønsker å tilby gratis frakt om kjøpesummen overstiger et visst beløp, uansett fraktmåte, må prosessen gjentar for alle fraktalternativene.

Juster fraktkostnad

I nedtrekksfeltet “Juster fraktkostnad” velger du “Erstatt fraktprisen”. Påse at det i feltet “Erstatt med ny pris:” står 0 .

Merk! Om du heller ønsker en fast fraktpris endrer du feltet “Erstatt med ny pris:” til ønsket beløp.

Klikk “Lagre”

Om du ønsker å sette gratis frakt på andre fraktalternativer er det bare å gjenta prosessen.