Gå til “Innstillinger” -> “Frakt”

Gå til “Innstillinger” - > “Frakt” og klikk “Tilpass-ikonet” for det fraktalternativet du ønsker å tilby gratis frakt med.

Om du ønsker å tilby gratis frakt om kjøpesummen overstiger et visst beløp, uansett fraktmåte, må prosessen gjentar for alle fraktalternativene.

Aktiver valg for prisjustering

Klikk på “Alternativ prisjustering når kjøpesummen overstiger beløp”

Aktiver valg for prisjustering

1. I nedtrekkslisten “Juster fraktkostnad” velger dul “Erstatt fraktprisen”
  2. Erstatt med ny pris - settes til 0 eller den summen du ønsker
  3. “Når ordresummen overstiger” - settes til det beløpet du ønsker. For eksempel kr. 1000,-
  4. Klikk “Lagre”

Om du ønsker å tilby prisjustering når kjøpesummen overstiger et visst beløp, for flere fraktalternativer, må prosessen gjentas.