Oppsett av SmartPrint - Mac / OS X

Opprett SmartPrint-konto

Gå til “Innstillinger” - > “Logistikk”. Fyll ut fornavn, etternavn, e-postadresse og klikk på “Registrer”.

Last ned SmartPrint

Last ned programmet for din Mac-maskin

Installer SmartPrint

Når SmartPrint er lastet ned, dobbeltklikk ikonet for å installere.

Dra SmartPrint ikonet inn i “Applications-mappen”

Gå så til program-mappen, finn SmartPrint og dobbelklikk for å ta i bruk.

Logg inn med brukernavn og passord

Brukernavn og passord finner du øverst på siden under “Innstillinger -> “Logistikk”

Koble alle printere du ønsker å bruke til nettverket - Både printeren du ønsker å skrive ut adresseetiketter til (om du har en) - og den du skal skrive ut fraktdokumenter til.

Innstilling av adresseetikett for labelprinter

Merk! Denne innstillingen er kun for deg som har egen labelprinter.

Åpne 24Nettbutikk SmartPrint-programmet og klikk på fanearket: Printers

Finn labelprinteren din. (Den printeren som skal skrive ut adresseetikettene)

1. Velg “Default printing backend = Engine 5”
  2. Legg til Page Width (in) : 4.0
  3. Legg til Page Height (in) : 7.48
  4. Lukk programmet, men ikke logg ut.

Last side på nytt

Gå tilbake til “Innstillinger->Logistikk”. Når du klikker på “Last side på nytt” vil SmartPrint lete etter alle tilgjengelige printere i ditt nettverk.

Velg skrivere

Velg hvilken printer som skal skrive ut fraktetiketter (Adresseetikett) og hvilken som skal skrive ut ev. dokumenter. Er dere flere administratorer i nettbutikken, må alle brukere knyttes mot printere.

Velg dokumenter

Velg så hvilke dokumenter du ønsker å skrive ut. og klikk “Lagre”

Velg skrivere

Velg om fraktetikett og ev. dokumenter automatisk skal skrives ut når ordre blir sendt. Klikk “Lagre”.

Dette er et eksempel på massehåndtering av ordrer hvor 3 ulike ordrer blir valgt.

Scroll nederst på siden og klikk på “Send ordren(e)”

Se over valgene for bestilling av frakt og utskrifter av etiketter og dokumenter. Klikk “Neste”

Det vil nå skje flere ting:

1. Bestilling av frakt
  2. Utskrift av fraktetikett(er)
  3. Utskrift av fraktdokumenter

Alle utskrifter skal nå være skrevet ut på valgt printer. MERK! Om noe skulle gå galt med utskriftene kan du enten skrive ut nye fraktetiketter herfra, eller gå inn på hver ordre.

Klikk “Neste” og “Lukk”

… og slik får du en effektiv ordrebehandling.

Lykke til og ikke nøl med å ta kontakt med oss om noe skulle være uklart.