1. Hjelpesenter
  2. Design
  3. Sidetekster, Banner & Bokser

Slik legger du inn Facebook Page Plugin

Denne artikkelen forteller hva en Facebook Page Plugin er og hvordan man integrerer den på nettbutikken.

Hva er en Facebook Page Plugin?

Facebook Page Plugin er en "boks" du kan legge inn på nettbutikken. Fra boksen kan dine kunder like og dele Facebooksiden din, uten at de trenger å forlate nettbutikken. De får også mulighet til å se hvor mange brukere som liker din Facebookside, og hvilke av deres venner som liker den.

Facebook plugin

Hvordan legger jeg inn Facebook-side Plugin?

Hvis du ønsker å gjøre det selv, kan du følge instruksene under.

Steg 1

Gå til følgende side:
https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin

Steg 2

Skriv inn lenken til Facebook-siden din og trykk på "Get Code".

Det er iframe-koden som skal brukes.

Steg 3

Lim iframe-koden inn i nettbutikken ved å navigere deg til Design -> Sidetekster; ForsideSkjermbilde 2021-07-04 kl. 20.58.29

Steg 4

Når du er inne i teksteditoren, trykker du "Vis" -> Kildekode. Der limer du inn iframe-koden.Skjermbilde 2021-07-04 kl. 21.01.33

La oss legge inn Facebook-side Plugin for deg

Du kan også la oss gjøre det for deg mot en liten integrasjonskostnad. Dette kan du bestille her

Hvis du ønsker hjelp til design av nettbutikken i tillegg:

Facebook-side Plugin er inkludert i designpakkene Gründerpakken og Proffpakken. Bestill designpakke, eller book en uforpliktende samtale med en designer, for mer informasjon

Book inn en uforpliktende samtale med en designer