Kom i gang

For å komme i gang med Snapchat Ads, må bedriften din først og fremst ha en Snapchat Ads-konto. En slik konto opprettes hos Snapchat.

Opprett piksel

1. Når du har opprettet Snapchat-kontoen og er logget inn, så vil du se et dashboard med knappen "Manage Ads" i toppen til venstre.

2.  Trykk på "Snap Pixel".

3. Trykk på "Set up Pixel".

4. Kopiér kun med deg Pixel IDen fra vinduet som dukker opp.

5. Pixel IDen tar du med deg til nettbutikkens admin-panel, og legger det inn i feltet som er under "Moduler" -> "Snapchat". Etter dette steget, er Snapchat integrert i nettbutikken.

Konklusjon

Nå som du har opprettet en konto hos Snapchat, kan du opprette annonser som blir kjørt hos brukere av Snapchat. Annonsene opprettes inne på Snapchat Ads-kontoen din.

Denne integrasjonen mot nettbutikken sender besøks- og kjøpsinformasjon fra nettbutikken, og til Snapchat Ads-kontoen din. Dette gir deg en fullstendig oversikt over hvor effektive Snapchat-annonsene dine er.