Facebook-feed
Her trenger vi kun lenkeadressen til Facebook-siden din. Deretter legger en av våre ansatte Facebook-feeden inn i nettbutikken din. Denne tjenesten er gratis da vi benytter oss av en gratis funksjonalitet fra Facebook for dette.

Dette kan du også gjøre selv ved å besøke: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin

Der skriver du inn lenken til Facebook-siden din og så trykker du på "Get Code".
Det er IFrame-koden som skal brukes. Denne legger man inn i nettbutikken under Butikken > Tekster > Vis (i editoren) > Kildekode.

Instagram-karusell
Her sender vi deg en lenke som du må logge inn med brukernavn og passord på. Deretter legger en av våre ansatte inn Instagram-karusellen i nettbutikken din.
Kontakt oss for pris.

Legger ved et eksempel på hvordan en slik Instagram-karusell kan se ut.
Her blir bildene du legger til på instagram automatisk oppdatert til nettbutikken din, og omgjort til et slideshow som kan inspirere kundene dine til å kjøpe noe av det du tilbyr.

Legg inn bestilling via chat, eller send oss en mail på post@24nettbutikk.no
Du kan også ringe oss på vår gratis support 22 33 66 88