Denne funksjonen er inkludert i Premium Pluss abonnement.
Se våre prislister her: https://www.24nettbutikk.no/priser

For bestilling/integrering, ta kontakt med support via chat, eller send mail til post@24nettbutikk.no

Slik aktiverer du "Varsling tomt varelager":

• Gå til Butikken - > Produkter
  • Klikk deg inn på kategorien hvor produktet/-ene ligger.
  • Klikk deg videre til produktet som du ønsker å aktivere "Overvåk lagerstatus" på.
  • Klikk på fanen "Varsler/Overvåkning", og huk av "Overvåk varelager på dette produktet".

I denne boksen velger du:

• Om funksjonen skal være aktiv
  • Hvor mange varer som skal være igjen, før du blir varslet i dashbordet.
  • Om det skal gjelde på hele produktbeholdningen, eller på hvert enkelt attributt.

-- Dette valget dukker opp så fremt du har lager knyttet til attributter --

Slik vil påminnelsen se ut, som du mottar i dashbordet.

Legg inn bestilling via chat, eller send oss en mail på
post@24nettbutikk.no
Du kan også ringe oss på vår gratis support 22 33 66 88