Hva er funksjonen "varsler"?

Med disse funksjonene kan du få beskjed før en vare blir utsolgt, og gi kundene tilbud om å melde seg på en epost-liste som varsler om at varen er tilgjengelig for bestilling igjen.

TILGJENGELIG PÅ

Premium/Premium Pluss

INNHOLDSFORTEGNELSE

Varelagerovervåkning

Fanen "Varsler/Overvåkning" inneholder funksjoner som kan hjelpe deg med å ha oversikt over varebeholdningen din, samt å gi kundene dine mulighet til å få beskjed når en utsolgt vare de er interessert i, igjen blir tilgjengelig for kjøp.

For å aktivere disse funksjonene, må du først gå inn i det respektive produktet du ønsker å aktivere dette for. Se også vår hjelpeartikkel om funksjonen overvåkning.

Deretter trykker du deg inn i fanen som heter "Varsler/Overvåkning".

VarslerOvervåkning

Varelagerovervåkning

Denne funksjonen er for din egen del som nettbutikk-eier, og tilrettelegger for at du har god kontroll på hvilke varer du har nok av, og hvilke du må bestille inn flere av. Med denne funksjonen kan du legge inn en overvåkning av varelageret på et spesifikt produkt, slik at du får en melding i dashbordet, når varelageret når et definert antall.

La oss si at du vet at når du kun har to igjen av et visst produkt, må du bestille inn flere fra leverandøren din. Hvis du da legger inn et varsel på to stk. for dette produktet, får du en varsling på dashbordet ditt når du kun har to eksemplarer igjen i varebeholdningen. På denne måten har du alltid full kontroll over hvilke produkter du må bestille inn mer av.

Slik aktiverer du "Varsling tomt varelager":

• Gå til "Butikken → Produkter"

• Klikk deg inn i kategorien/underkategorien hvor produktet ligger.

• Klikk deg videre inn på produktet du ønsker å aktivere "Overvåk lagerstatus" på.

• Klikk på fanen "Varsler/Overvåkning"

VarslerOvervåkning

• Huk av for "Overvåk varelager på dette produktet"

I denne boksen velger du:

1. Om funksjonen skal være aktiv

2. Hvor mange varer som skal være igjen, før du blir varslet på dashbordet ditt.

3. Om det skal gjelde på hele produktbeholdningen, eller på hvert enkelt attributt. Dette siste valget dukker kun opp hvis du har knyttet lageret til attributter.

Slik vil påminnelsen du mottar på dashbordet se ut:

Her kan du velge å gå direkte inn på produktsiden til det aktuelle produktet ved å trykke på produktnavnet, eller velge å fjerne varselet, eller å avslutte overvåkningen.

Dashboard