Finn din Facebook Pixel ID

24Nettbutikk har en ferdig integrasjon opp mot Facebooks markedsførings-senter. Alt du behøver for å sette opp integrasjonen er din Pixel ID fra din Facebook-side. Facebook har en fin guide på hvordan du får tak i denne her.

Aktivering

Når du har Facebook Pixel ID-en klar, kan denne aktiveres i admin-panelet under "Markedsføring" --> Facebook. Deretter trykker du deg inn på fanen i toppen hvor det står "Integrasjon".
ID-en er på 15 siffer og kan se ut som dette eksemplet: 999129294108999