PostNord

Legg inn og aktivere PostNords fraktmetoder i nettbutikken

Hvis du har en PostNord-avtale du vil integrere i nettbutikken, slik at PostNords fraktmetoder blir tilgjengelig i kassen, må vi integrere denne. For å integrere PostNord i nettbutikken behøver vi tre variabler fra din PostNord-konto:

Hvor finner jeg PostNord?

Du finner PostNord under "Innstillinger → Frakt → Postnord"

Postnord1

Hvilken informasjon trenger jeg?

For at man skal få integrasjon klar, må man legge inn sin PostNord konto, for at det skal kunne opprettes en synk mellom plattformene. Her må man ha kundenummer, brukernavn og passord.

PostNord

Når korrekte innloggings-detaljer er lagt inn, så endres meldingen over i rødt, til følgende:

Postnord08-1

Når dette er på plass, og integrasjonen er klar, vil du få muligheten til å velge mellom de ulike frakt-alternativene PostNord leverer. Der kan du aktivere, etter ønsket frakt-alternativ.

Postnord3