Lagerhotell

Veiledning for integrasjon og oppsett av lagerhotell

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hva er et lagerhotell?

Integrasjon

Hva er lagerhotell?

I likhet med dropshipping, er lagerhotell en tjeneste du kan benytte deg av hvis det begynner å bli trangt i garasjen, eller du er lei av å ha stua full av varer. Lagerhotellet vil da oppbevare varelageret ditt for deg, og dette kan være praktisk, med tanke på at lagerhotellet vanligvis ligger sentralt, og pakker forsendelser fortløpende. Dine kunder vil da vanligvis få levert produktene de har bestilt i nettbutikken din innen kort tid. Du kan også få stordriftsfordeler med tanke på emballasjekostnader og fraktkostnader. Men i motsetning til dropshipping, står du fremdeles som eier av varelageret, med all risikoen dette innebærer.

Integrasjon

For å la lagerhotell-tjenester som Colliflow, Snap Pack eller Prime Cargo, koble seg opp mot nettbutikkens system, kan du gå til denne siden og legge inn dine opplysninger i vårt kontaktskjema på den aktuelle tjenesten. Når vi får tilsendt henvendelsen/bestillingen, så sender vi ut nødvendig info tilbake per e-post, som må tas med videre til ditt lagerhotell. Dette kan for eksempel være en API-nøkkel, eller en url.

Det er svært viktig at du legger inn en epostadresse som er knyttet til din nettbutikk i vårt kontaktskjema. Denne brukeren må også ha admin rettigheter.