Funksjonen

Shop the Look er en funksjon som samler flere produkter, bundlet og vist sammen.

Hvordan den fungerer:

Når funksjonen er aktivert, gå inn i en kategori og finn fanen “Produktpakker” i den øverste fanemenyen.

Opprette en bundle og legge til produkter

1. Klikk på "Ny produktpakke"

2. Sett et navn på produktpakken og eventuell tilleggsinformasjon i beskrivelsen.

3. Finn produkter og legg de til (da trykker du på fanen som heter produkter)

4. Du kan også justere prisen på produktene i denne pakken inne på "Priser"

5. Du laster opp bilde til produktpakken ved at du trykker på "Velg bilde for opplasting" som står nederst på denne siden, dette blir da hovedbildet til produktpakken din.

Butikken din

Slik kan din butikk se ut. Bildene lastes opp automatisk når du knytter produkter opp I mot produktpakken fra din admin.

Kunden kan trykke på “Les mer” som åpner et større felt med produktbeskrivelsen til hvert individuelle produkt. Hvis du har attributter tilhørende de individuelle produktene, vil du også ha mulighet til å velge hvilken attributt du vil ha på produktet I produktpakken.

Gå til Design → Designmal, så trykker du på fanen "Innstillinger" .

1. Hvis du ønsker at produktpakker skal vises på forsiden, så kan du skru på det her inne. (Dette kan du også gjøre inne på en produktpakke)

2. Her kan du også sette antall produktpakker som skal vises på forsiden.

Under ser du et eksempel på hvordan en produktpakke kan se ut i nettbutikken før du trykker deg inn på den.

Om du ønsker at vi skal aktivere denne funksjonen, så ta kontakt med oss via følgende kanaler:

Telefon: 22 33 66 88

E-post: post@24nettbutikk.no / eller via chatten

Du kan også bestille via denne siden "Produktpakker"