Nyhetsbrev

24Nettbutikk har utviklet en kraftig nyhetsbrevs-funksjon slik at du kan påvirke dine kunder via å sende ut nyhetsbrev. (Gjelder for inntil 500 e-mailer per nyhetsbrev).

Nyhetsbrevet ditt kan inneholde både tekst, bilder og/eller filmsnutter.

For deg som skal sende over 500 e-poster per nyhetsbrev, anbefaler vi MailMojo.

MailMojo er en norsk tjeneste laget spesielt for trygg og god utsendelse av nyhetsbrev til mange mottakere. Mailmojo gjør det enklere for deg å lage profesjonelle nyhetsbrev. For hvert nyhetsbrev får du også detaljert statistikk i sanntid over åpninger, klikk på lenker, delinger på sosiale medier m.m.

Noen retningslinjer

Det at kunden oppgir at han/hun vil motta nyhetsbrev fra deg er en form for en tillitserklæring.

Prøv derfor å begrense utsending av nyhetsbrev til du har noe nytt å formidle slik at kunden verdsetter opplysningene du kommer med.

Funksjonalitet:

Når du sender et nyhetsbrev vil HELE nyhetsbrevet bli sendt til kunden. Siden nyhetsbrevet sendes med html-formatering kan det hende at noen kunder ikke vil se innholdet i e-posten. Disse har muligheter for å klikke på en lenke hvor nyhetsbrevet kan vises på nettsiden din i stedet.

Kunden har også muligheter for å melde seg av nyhetsbrevet ved å klikke på en lenke nederst i nyhetsbrevet. Dette i følge Norsk lov ved datatilsynet

Les mer her: http://www.datatilsynet.no/templates/article____1777.aspx

TIPS! Før du sender ut nyhetsbrevet ditt, bør du først sjekke hvordan dette vil bli seende ut ved å klikke på "Test nyhetsbrev - sendes til deg selv".

Hvordan begynne?

Forhåndsvisning av nyhetsbrev

Klikk på nyhetsbrev - overskrift for å se en forhåndsvisning av nyhetsbrevet

Hvordan sende nyhetsbrev?

1. Klikk på "Send nyhetsbrev"
  2. Skriv en kort overskrift til e-posten. F.eks. HØSTNYHETER ANKOMMET FRA BUTIKKNAVN
  3. Klikk send
  4. Merk! Har du over 500 mottakere i listen din, må du klikke send flere ganger. Det sendes altså kun 500 e-poster av gangen. Dette av tekniske årsaker
  5. Du vil få opp en oversikt over hvor mange som har mottatt e-posten/nyhetsbrevet ditt.

Andre funksjoner:

1. Redigere tekst - påmelding til nyhetsbrev: Denne teksten kommer under "les mer" på nyhetsbrevet. Her kan du forklare bruker hva han/hun kan vente seg av informasjon.
  2. Rediger tekst for e-post - påmelding til nyehtsbrev. Denne teksten følger med den første e-posten når bruker registrerer seg på nyhetsbrevet fra skjemaet på forsiden.
  3. Medlemsliste: Her finner du en oversikt over alle medlemmene i nyhetsbrevet. Merk at en bruker kan melde seg av nyhetsbrevet. Kunden vil da ikke slettes fra nyhetsbrevet, men bli satt innaktiv. Merk også at bare aktive medlemmer mottar dine nyhetsbrev.
  4. Legg til nye medlemmer. Husk at du bør ha godkjenning av mottaker av nyhetsbrevet for å legge denne til listen din.