Aktivering

Hvis du ønsker at også bedriftskunder skal kunne handle med Klarna Checkout, så er det mulig å aktivere B2B (business-to-business) -modulen til Klarna Checkout.
Denne kan aktiveres inne på “Innstillinger” -> “Betaling” og fanen “Klarna B2B”.

Bruk

Etter aktivering vil ordregangen gå akkurat som normalt, og den eneste forskjellen er at bedrifter også kan benytte seg av Klarna Checkout i nettbutikken din.

Hvis vil deaktivere Klarna Checkout B2B, så kan det gjøres på samme side du aktiverte modulen.

Utdypende informasjon om modulen finner du inne på samme side som du aktiverte modulen.