Bildekarusellen kommer med en del valg. Får å få frem disse må du trykke på "Innstillinger" som befinner seg oppe til høyre.

Her er det både vanlige innstillinger og avanserte. For å få frem avanserte valg trykker du på "Vis avanserte valg".

En annen viktig ting er at når man lager en ny bildekarusell, så vil den som standard være deaktivert.

Når du er fornøyd med banneren eller vil teste den ut må du aktivere den først.

Det er kun mulig å ha 1 bildekarusell aktiv i gangen.