Visma eAccounting

Overfør ordre automatisk fra nettbutikken til regnskapet.

Hva er Visma eAccounting?

shutterstock_524016991

Visma eAccounting er et nettbasert regnskapsprogram – det er alltid tilgjengelig fra PC, nettbrett eller mobil. Visma eAccounting har som har formål å gjøre regnskaps-flyten din lettere. 

Dersom din nettbutikk har integrasjon mot Visma eAccounting, vil nye bestillinger som opprettes i nettbutikken automatisk overføres når de blir behandlet i administrasjonspanelet. Produkter som selges vil bli opprettet i Visma dersom de ikke eksisterer. Alle bestillinger i Visma vil bli opprettet som fakturautkast.

Hvordan får du Visma eAccounting?

Først og fremst må du bestille Visma eAccounting-integrasjonen gjennom nettsiden vår: Bestill Visma eAccounting.

Denne integrasjonen går gjennom ConnectMyApps, dette er en tredjeparts-løsning som gjør at informasjonsflyten går automatisk mellom nettbutikk og regnskapstjenesten. 

Da integrasjonen går gjennom ConnectMyApps, må du ta kontakt Connect My Apps for priser.

Etter at du har bestilt denne integrasjonen gjennom nettsiden vår sender vi deg en API nøkkel som du du knytte opp i mot ConnectMyApps, og som igjen går opp i mot Visma eAccounting. Du har også behov for å hente ut en API-nøkkel fra Visma, som da legges inn i ConnectMyApps. Etter at tilkoblingen er satt opp, så vil det komme opp noen punkter i ConnectMyApps, som du må fylle ut. Her anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med ConnectMyApps for videre veiledning rundt dette, dersom du skulle ha behov for det.