Bestille Vipps

Denne artikkelen forklarer deg hvordan du får på plass Vipps som betalingsløsning i nettbutikken din.

TILGJENGELIG PÅ
Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Bestilling av Vipps

Skjema hos Vipps

Bestilling av Vipps

For at du skal kunne benytte deg av Vipps som betalingsløsning i nettbutikken din, må du først og fremst bestille dette gjennom administrasjons-panelet ditt.

For å ta betalt med Vipps kreves det at du har satt opp nettbutikken din med organisasjonsnummer og korrekt nettadresse. Når du trykker på bestill vil du bli sendt videre til et skjema hos Vipps, hvor du må fylle ut de etterspurte opplysningene.

Innstillinger

Du trykker deg først inn på "Innstillinger". Da vil det komme opp flere valg i menyen under. Trykk på "Betaling".Dashboard | 24NB 2021-06-04 09-26-46

Betaling

Nå er du inne på den siden hvor alle våre ulike betalingsaktører ligger. Naviger deg inn på Vipps, og trykk så på "Bestill" knappen oppe til høyre.

screencast 2021-06-04 10-01-40 copy

Skjema hos Vipps

Etter at du har trykket på "Bestill" vil du bli sendt videre til Vipps sitt utfyllingsskjema. Etter at du har gjennomført bestillingen, er det en behandlingstid fra Vipps på cirka 3-7 virkedager.

Vær obs på at den personen som fyller ut skjemaet må ha signaturrett for bedriften/ organisasjonen, ellers vil ikke bestillingen gå igjennom.

Om du har noen spørsmål rundt skjemaet til Vipps, anbefaler vi at du tar kontakt med Vipps sin support.

Vipps sitt Hjelpesenter