Bestille Vipps

Denne artikkelen forklarer deg hvordan du får på plass Vipps som betalingsløsning i nettbutikken din.

TILGJENGELIG PÅ
Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Bestilling av Vipps

Hente ut API-nøkler

Bestilling av Vipps

For at du skal kunne benytte deg av Vipps som betalingsløsning i nettbutikken din, må du først og fremst bestille dette gjennom administrasjons-panelet ditt.

For å ta betalt med Vipps kreves det at du har satt opp nettbutikken din med organisasjonsnummer og korrekt nettadresse. Når du trykker på bestill vil du bli sendt videre til et skjema hos Vipps, hvor du må fylle ut de etterspurte opplysningene.

Innstillinger

Du trykker deg først inn på "Innstillinger". Da vil det komme opp flere valg i menyen under. Trykk på "Betaling".

Dashboard | 24NB 2021-06-04 09-26-46

Betaling

Nå er du inne på den siden hvor alle våre ulike betalingsaktører ligger. Naviger deg inn på Vipps, og trykk så på "Bestill" knappen oppe til høyre.

screencast 2021-06-04 10-01-40 copy

Hente ut API-nøkler

Etter at Vipps har ferdigbehandlet avtalen din, så kan du gå inn i Vipps portalen og gjøre følgende.

Logg inn på https://portal.vipps.no/login med bruk av BankID

image1

• Gå til punktet hvor det står "Vipps På Nett"
  • Gå videre til "Utvikler"

image2-1image3

Du kommer da til siden som inneholder API-informasjonen du behøver.

Vipps-4

Trykk på Show keys. Da vil det dukke opp et sidepanel på høyre side som heter API Keys productions.

Send disse dette (inkludert MSN) til support@24nettbutikk.no

Det er viktig at API-nøkler ikke kommer på avveie, vi anbefaler å legge nøkkelen i en kryptert eller passordbeskyttet fil hvis den sendes på e-post.