Skjul en ordre fra ordreoversikten

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan ta bort en ordre fra ordreoversikten, og hvordan man oppretter ny ordrestatus

Når du har mottatt en ordre i nettbutikken som senere har blitt kreditert, kan det være ønskelig å slette den fra ordreoversikten så du slipper å forholde deg til "en ubrukelig ordre".

For å kunne opprettholde en sammenhengende rad av fakturanummer i nettbutikken, anbefaler vi ikke å slette en hel ordre.

Vi anbefaler heller at du skjuler uønskede ordre fra ordreoversikten.

Hvordan skjuler man en ordre?

Steg 1:

For at du skal ha mulighet til å skjule en ordre, gå først inn i din ordreoversikt. Gå til "Ordrer/Kunder → Ordrer".

Steg 2:

Når du er inne i ordreoversikten, marker ordren/ordrene du ønsker å skjule til venstre for "Navn/Firma".

Marker-ordre-ordreoversikt

Steg 3:

Endre handling for de markerte ordrene til "Oppdater status", og deretter trykk på knappen som heter "Endre status på orderne(e)".

Endre-status-ordre-1

Steg 4:

I vinduet som dukker opp, velger du "Sendt" under alternativet "Velg ønsket status", og trykk deretter på "Oppdater".Velg-ønsket-status

Steg 5:

Nå skal ordrene være oppdaterte og blitt markerte med ordrestatusen "Sendt".

Merk: Dette oppdateres kun internt, og kunden din kommer ikke til å motta en melding om at ordren/ordrene er sendt.

Hvordan oppretter man en ny orderstatus?

Hvis du ønsker å skjule ordrene under en egen ordrestatus, og ikke registrere de som "Sendt", kan vi manuelt gå inn og opprette en ny ordrestatus i butikken som heter "Krediterte ordre". Der vil du ha mulighet til å sortere denne type ordre.

Hvis dette er et ønske, kan du sende forespørsel i dette skjemaet