Sortér seksjoner på produktsiden

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan sette opp produktsiden til å være mer tilpasset ditt behov for håndtering av produkter i adminpanelet.

Hvordan aktiverer du denne sorteringsfunksjonen?

I første omgang så må du gå inn på et produkt i administrasjonspanelet, så trykker du på tannhjul-ikonet ved siden av "Vis produktet i butikken"Monosnap Rediger produkt | 24NB 2022-11-16 09-24-43

Etter at du har aktivert "Sortér seksjoner" og trykket på "Bruk", så vil du få muligheten til å gjøre følgende:

• Du vil få opp alle de ulike punktene inne på produktsiden. (Frakt, Lager/Inventar, Priser osv)
  • Her kan du dra de ulike seksjonene oppover eller nedover, eller ut i sidepanelet på høyresiden. Etter at du er ferdig, så trykker du bare på "Lagre" nede til høyre.

Monosnap screencast 2022-11-16 09-46-36

Om du angrer på de endringene du har gjort så er det ikke noe problem å sette oppsettet tilbake til standardinnstillingene.

Monosnap screencast 2022-11-16 09-41-50

Har du flere brukere i administrasjonspanelet?

Da kan de andre brukerne f.eks velge å kopiere oppsettet/layouten som du nettopp har laget, eller så kan de bare sette det opp selv hvis de ønsker at oppsettet skal være annerledes, i forhold til hvordan de jobber.

Screenshot 2022-11-16 at 10.04.29