Slik oversetter du kategorier, produkter og tekstsider

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oversetter kategorier, produkter og tekstsider. Om du har flere språk aktive, bør du oversette dine kategorier, produkter og andre tekster til dette språket.

Slik oversetter du kategorier

Gå til "Produkthåndtering → Produkter".

1. Trykk på blyanten under "Rediger" på kategorien du vil oversette.

Rediger-oversett

2. Trykk på fanearket "Oversetting" og skriv inn kategorinavn, tittel og beskrivelse på det aktuelle språket, og avslutt med "Lagre".

Merk: Hvis du ikke legger til tekst i "Tittel" og "Beskrivelse", vil det som står under Firmainformasjon → Søkemotoroptimalisering benyttes istedet. Dette kan stå på feil språk.

Oversett-kategori

Oversette tekst over produkter i en kategori

Slik oversetter du tekst over produktene i en kategori:

Gå til " Produkthåndtering → Produkter".

1. Trykk på "Tekst/bilde" på kategorien du vil oversette.

Rediger-tekstbilde

2. Velg hvilket språk du ønsker å oversette til i nedtrekksfeltet øverst til venstre.
  3. Trykk "Velg språk".
  4. Legg til oversettelsen i teksteditoren, og avslutt med "Lagre".

Oversett-lagre

Oversette produkter

Gå til Produktet du ønsker å oversette, og deretter fanearket "Oversetting".

1. Velg hvilket språk som skal oversettes ved å velge i nedtrekksfeltet.

2. Klikk "Velg språk".

3. Oversett alle felt på høyre side, og avslutt med "Lagre".

Produkt-oversett-1
    Oversett-produkt-2

oversett-produkt-3

Oversette Artikkelsider

Hvis du har opprettet artikkelsider og ønsker å oversette disse, gjøres det under "Design → Sidetekster → Artikkelsider", og trykk inn på artikkelsiden du vil oversette.

1. Velg fanearket "Oversetting". Velg språket du ønsker å oversette til i nedtrekksfeltet og trykk "Velg språk".

2. Oversett alle felt på høyre side, og avslutt med "Lagre".

Oversett-artikkelside
    Oversett-artikkelside-2

Oversette tekstsider som kjøpsbetingelser, fraktbetingelser og personvern

Gå til "Design → Sidetekster". Velg språket du vil oversette til, trykk "Velg annet språk".

1. Velg språk du vil oversette fra, hvilken tekst du vil endre/oversette og trykk "Velg".
  2. Når teksten er oversatt, Trykker du på "lagre oversettelse" nederst til venstre under teksteditoren.

Lagre-oversettelse

Hva kan ikke oversettes?

Det aller meste i nettbutikken kan oversettes, men attributter kan dessverre ikke oversettes. Dersom du ønsker å tilby flere språk her, anbefaler vi å legge til engelsk tekst her. I stedet for f.eks. "Størrelse" kan du bruke "Size".