Slik legger du til en lenke

Noen ganger ønsker man å lenke til en side, enten det er å lime inn en nettadresse eller lenke fra et bilde/fil. Denne artikkelen viser hvordan man gjør det.

Slik lenker du til en ekstern/intern side, eller innlastede bilder og PDF-er

Steg 1

Marker teksten eller bildet du ønsker skal være selve lenken, trykk deretter på lenke-ikonet.

Steg 2

Skriv inn nettadressen du skal lenke til i feltet "URL".

Tips: Klikk på "Mål -> Nytt vindu" for at siden skal åpnes i et nytt vindu.

Steg 3

Når du har lagt inn nettadressen og valgt om lenken skal åpnes i nytt vindu eller ikke, avslutt med å trykke på "OK".

Steg 4

Trykk "lagre" på nedsiden av teksteditoren.
Lagre