Slik integrerer du MyBring i nettbutikken

I denne artikkelen skal vi vise deg hvor du legger inn MyBring API-innstillingene i ditt administrasjonspanel.

Hva er MyBring?

MyBring er en EDI-leverandør som har integrasjon mot Bring, det gir deg mulighet til å skrive ut fraktetiketter som du kan klistre på pakkene du skal sende.

Hente ut API-innstillinger fra MyBring

Når du har opprettet deg med en bruker inne hos MyBring, må du generere en API-nøkkel. MyBring har laget en liten guide på hvordan det skal gjøres:

Guide på hvordan du henter ut MyBring API-nøkkel

Legge inn API-innstillinger fra MyBring i nettbutikken

For at du skal kunne knytte nettbutikken opp mot MyBring sitt API, må du gå via "Innstillinger → Frakt", så trykker du på boksen "Posten/Bring"

Frakt > Leveringsformer | 24NB 2021-06-18 15-11-42

Her inne har du flere felter som du må fylle ut.

• "Aktiver MyBring", denne huker du av, slik at den blir aktiv.
  • "Epost-adresse" her legger du inn epost-adressen som er registrert på din MyBring konto.
  • "API-nøkkel" her legger du inn API-nøkkelen som du genererte inne på MyBring kontoen
    din.

Frakt > Leveringsformer | 24NB 2021-06-18 15-29-35

Gyldig API informasjon er nødvendig for at nettbutikken skal kunne kommunisere med Mybring.

Lurer du på hvordan du behandler en ordre med MyBring? Klikk her.