1. Hjelpesenter
  2. Design
  3. Sidetekster, Banner & Bokser

Sidetekster - Hva gjøres her?

Her kan du endre kjøpsbetingelser, fraktbetingelser, personvern og oversetting av standardsider

Hva gjøres fra sidetekster?

Fra "Sidetekster" kan du endre innhold i standardtekster som vi har utformet i nettbutikken, eller du kan oversette standardtekstene til andre språk.

Hvis du ønsker å designe nettbutikken med HTML, gjøres dette også fra denne siden.

Endre innhold i standardtekst

Her får du en forklaring på hvilke tekstsider du kan endre i nedtrekksmenyen

• Side - Forside: Dette er nettbutikkens forside. Det er også på denne siden du legger inn forsidetekst eller design av butikken med HTML.
  • Side - Kasse: Tekst som legger seg i toppen av kassen
  • Side - Kontakt oss: Tekst over kontaktskjemaet
  • Side - Kunderegistrering: Tekst på kunderegistreringsskjemaet under "Opprett konto"
  • Kvittering - Forskuddsbetaling: Kvitteringssiden ved kjøp med Forskuddsbetaling
  • Side: Produktanmeldelse - regler: Dine retningslinjer for produktanmeldelser
  • Side - Fraktbetingelser: Nettbutikkens fraktbetingelser
  • Side - Kjøpsbetingelser: Kjøpsbetingelser. Les mer om det her
  • Side - Sikkerhet og personvern: Her ligger Personvernerklæringsmalen. Se artikkelen om GDPR
  • Side - Gavekort - Tekst kjøp og bruk: Informasjon ved kjøp av gavekort i nettbutikken
  • Tekst - e-post når kunden registrerer konto: Teksten i e-posten som blir sendt når kunden oppretter konto i nettbutikken
  • Tekst - e-post når ordre blir sendt: Teksten i e-posten når du klikker på "send ordre"
  • Tekst - e-post når ordre blir sendt - (Sporingslenke): Teksten i e-posten som inkluderer Sporingslenke
  • Tekst - e-post når ordre blir sendt - (Med leveringsform - Hentes i butikk - Tilleggstekst egendefinert hentested):
  • Tekst - e-post når ordre blir sendt - (Med leveringsform - Hentes i butikk): Teksten i e-posten en kunde mottar når en ordre blir markert som “sendt” og fraktmetoden er "Hentes i butikk".
  • Bunntekst - Forside: Tekst som legger seg mellom footeren og f.eks et forsideprodukt på nettbutikkens forside
  • Bunntekst - Undersider: Tekst som legger seg mellom footeren og et produkt på f.eks en kategori
  • Forhandler - e-post når kunden får forhandlerstatus: Teksten i e-posten som blir sendt når kunden får godkjent forhandlerstatus
  • Forhandler - Hovedside: Forsiden til en innlogget forhandler
  • Forhandler - Tekst over registreringsskjema: Tekst over registreringsskjema for søknad om forhandlerstatus
  • Forhandler - Tekst etter registreringen: Tekst på siden når kunde har søkt om forhandlerstatus
  • Kvittering - Ekstra tekst: Ekstra tekst på ordrebekreftelsen kunden mottar på e-post ved fullført kjøp
  • Kvittering: Kvitteringssiden etter gjennomført kjøp
  • Nyhetsbrev - Forsidetekst:
  • Nyhetsbrev - Hovedtekst: Teksten over registrering som abonnent av nyhetsbrevet.
  • Nyhetsbrev - Takk for din påmelding: Teksten etter registrering som abonnent av nyhetsbrevet
  • Cookies: Nettbutikkens cookies (Dette er en mal, les mer om cookies her)
  • (Produktpakker) Heading produktpakker: Teksten som vises inne på kategorioversikten i nettbutikken om en produktpakke er aktivert.
  • (Produktpakker) Heading produkter: Teksten under produktpakkerfeltet på nettbutikkens forside
    Ulike-tekstsiderne-1

Hvordan oversette en standardtekst?

Merk: Hvis du ikke får opp flere språk, er det fordi du ikke har aktivert det under Innstillinger -> Språk og valuta -> Språk/tekstredigering
(Tilgjengelig på Premium og Premium Pluss)

• Gå til Design -> Sidetekster. Velg språket du vil oversette til, trykk "Velg annet språk".

1. Velg språk du vil oversette fra, hvilken tekst du vil endre/oversette og trykk "Velg".
    2. Når teksten er oversatt, Trykker du på "lagre oversettelse" nederst til venstre under teksteditoren.Lagre-oversettelse