Rabatt på kategorinivå

Denne artikkelen skal vise deg hvordan du kan rabattere en hel kategori.

Hvordan går jeg frem?

For å sette rabatt på en hel kategori, gå til "Produkthåndtering" → Produkter, og trykk på den kategorien du ønsker å legge inn rabatt på.

Her har vi gått inn på hovedkategorien Klær, og vi har to underkategorier, Dame og Herre. Her trykker vi oss inn på fanen Endre rabatter."

Du kan velge å gå inn på en underkategori og endre rabatten der spesifikt, det fungerer på akkurat samme måte som å gjøre det slik som det er gjort under her.

Monosnap Produkter | 24NB 2022-11-21 09-04-29

Når du har trykket deg inn på denne fanen, så får du opp følgende:

Monosnap Produkter | 24NB 2022-11-21 09-08-31

• Oppdater kun produkter. Denne oppdaterer prisen på produktene som ligger i kategorien (dette er standardinnstillingen)."

• Oppdater produkter og tilknyttninger. Denne oppdaterer produktene samt tilknyttede produkter til denne kategorien, tilknytninger har opprinnelse i en annen kategori, men blir satt på salg hvis du benytter denne knappen.

Om du har produkter som har en nullpris (0,-) så må disse oppdateres til f.eks 1,- før du kan gjøre disse endringene.

Hvordan ser det ut?

Etter at du har valgt prosenten du ønsker å bruke til rabatt, vil følgende melding dukke opp:

Prisendring for kategori: Klær

Tilbudsprisene blir endret ned med (din prosent) prosent i forhold til ordinær pris

MERK! Husk at også alle underkategorier tilknyttet kategorien Klær vil bli endret!

Er du sikker på at du vil endre alle tilbudspriser i denne kategorien og alle underkategorier tilhørende denne?

Denne meldingen er bare en liten obs på hva du skal gjøre.

Monosnap screencast 2022-11-21 09-22-34

Hvordan fjerner jeg prosenten?

Er salget ditt ferdig og du skal endre tilbake til 0% rabatt? Da gjør du bare akkurat det samme som du gjorde når du satte rabatten, du setter bare "0"  i det samme feltet så lagrer du etterpå.

Monosnap Produkter | 24NB 2022-11-21 09-32-55