Prisforespørsel

I noen tilfeller ønsker du kanskje ikke å oppgi pris på et produkt i nettbutikken, men ønsker at dine kunder må forespørre om prisen på varen. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du går fram for å sette opp denne funksjonen.


Prisforespørsel

Av ulike grunner kan det noen ganger være behov for at kunde ikke får oppgitt fast pris på et produkt i nettbutikken. Dersom du befinner deg i denne situasjonen så har vi selvfølgelig en funksjon som støtter dette valget. Din kunde vil ikke få mulighet til å kjøpe produktet, men vil måtte sende deg en prisforespørsel for produktet istedet. Dersom kunden fyller ut skjemaet på produktsiden, vil du motta en epost med innholdet som ble oppgitt i skjemaet. Deretter kan du fortsette dialogen med kunde på epost.

Prisforespørsel

Hvordan sette opp denne funksjonen?

Funksjonen aktiveres via Innstillinger → Generelt. Deretter scroller du ned på siden til du kommer til ""Ta kontakt for pris"-skjema skal gjelde for alle produkter med pris 0", og krysser av for "Ja" på denne. Prisen på produktene du ønsker at denne funksjonen skal aktiveres på, må derfor nødvendigvis settes til kr 0,–. Når dette er gjort, vil dine kunder få opp skjemaet som vist over når de går inn på produktet.

Prisforespørsel adminpanel

Etter at du har aktivert denne funksjonen inne på "Innstillinger → Generelt" kan du aktivere dette inne på produktsiden.

Produkter > Rediger produkt | 24NB 2021-12-10 10-31-36