Partnerlogoer

Denne artikkelen forteller deg hva partnerlogoer er, og hvordan du legger til egne.

Hva er partnerlogoer?

På siden Partnerlogoer finner du logoene til et utvalg av våre frakt- og betalingsleverandører. Du kan aktivere de alternativene du ønsker, og i tillegg kan du laste opp egne logoer dersom det er ønskelig.

Tips: Aktiver kun logoene til de partnerne bruker. Du trenger ikke å aktivere begge Visa-logoene, velg heller den som passer best til din nettbutikks visuelle profil.

Hvor ligger partnerlogoene?

Logoene vises der du har valgt å plassere boksen "Partnere"

Slik legger du til egne partnerlogoer

For å legge til egne partnerlogoer kan du følge instruksen under.

Steg 1

Gå til "Design -> Partnerlogoer.Partnerlogoer | 24NB 2021-07-15 15-14-48

Steg 2

Nede til venstre ser du "Legg til ny partnerlogo", last opp logoen til ønsket partner -> lim inn URL-en til partneren i feltet "URL-adresse" og trykk "Legg til"Partnerlogoer | 24NB 2021-07-15 15-17-28